Category Archives: Info Loker Pelaut

Loker Pelaut

Daftar Lowongan Pelaut ini Mudah-mudahan berguna bagi teman teman yang lagi cari-cari loker pelaut.

Contract Need Master Class 1, Oiler & AB for Supply at Rajawali Maritime Agency, Anywhere
Contract URGENT CHIF ENGGINER (C/E) at PT. Dharma Bangsa Mentari in Onboard Vessel
Contract TOP URGENT 2/E, 3/O, COOK at KSM INDONESIA, Anywhere

Loker Pelaut

Loker Pelaut itu Banyak Tapi kadang Gaji nya ga sesuai dengan yang kita inginkan, belum lagi kalo broker nya minta charge nya gedeee amir ga seimbang dengan gaji nye,,,masih banyak nih broker yang model begini di negeri ini..tapi bagi yang butuh dan ga ada pilihan lain bisa cek and ricek loker pelaut di bawah ini…kalo gaji nya ga sesuai dengan selera hemm cabut aja cari lagi yang lain..

1. OILER/AB – SALARY IDR 5.700.000 + Leave pay + Jamsostek
Long contract : 9 Month
Crew : Indonesian /Myanmar
Line : South East Asia

Requirements :
ALL document still valid for 1 years.
SSAT/SDSD Certificate.
exerience in Chemical/Oil Tanker 2 Years.
Good in English.

Lowongan Pelaut Minggu Ke 2 bulan Maret ini bisa teman-teman cek di bawah ini, nah siapa tau ada loker pelaut yang mungkin sedang teman teman butuh kan. Selamat berburu loker pelaut.

Daftar Lowongan Kerja Pelaut

1. We Need urgently for Container Ships home based Surabaya or Jakarta:

  • 1st Engineer class 2 or class 1.
  • Electricien
  • Officer class III fresh graduated.
  • Engineer class III fresh graduated.

Lowongan Kerja Pelaut

Lowongan Kerja Pelaut Februai 2014. Silah kan di cek lowongan lowongan pelaut di bawah ini mungkin salah satu nya adalah lowongan kerja yang sedang anda cari, soalnya biasa nya ada banyak loker pelaut yang yang kita cari eh tapi gaji nya ga cocok, nah kalo emang di lowongan kerja pelaut di bawah ini ada yang cocok sesuai kritea jobs pelaut yang ada cari, langsung deh kirim cv anda secepatnya, selamat mencoba.

Contract C/O TANKER, TOP URGENT..!! at PT Kaisc Mulia in Onboard Vessel 13-02-2014

Lowongan Pelaut

LNG Tanker : MASTER, C/O, C/E, 2/E – PT PRATAMA OCEAN

Our Principal looking a good candidates for Master, C/O, C/E, 2/E to be sail on LNG Tanker

Requirements:

1). Master – ANT1 salary USD.12,000 experience min. 24 months on LNG Vessel & Min 14,000 DWT
2). C/O – ANT1 salary USD 10,000 experience min. 24 months on LNG Vessel & Min 14,000 DWT
3). C/E – ATT1 salary USD 11,000 experience min 24 months on LNG Vessel & min 7,000 BHP
4). 2/E – ATT2 /DFDE salary USD 9,600 experience min. 24 months on LNG Vessel & min 7,000 BHP

Other requirements:

1. All candidates must hold standard of Certificates required by STCW 1978/1998 & IMO Model Course.
2. Healthy, maximum age 55 years old, and able to speak and write in English.

If you are interested, please submit your RESUME / CV direct to email : recruitment@pratamaocean.com

Chief Officer AHT in Aramco

We are urgently requiring CHIEF OFFICER for joining on AHT vessel with details as follows :

Holding COC/COE Class II
Experience as Chief Officer on Towing Tug/AHT vessels at minimum 12 months
Vessel Particular : Ann Sofie, LOA 42.50 m, GRT 636 tons, NRT 191, Flag Panama
Salary offered : USD 200-240/day
Operation : Saudi Aramco
Contract duration : 3 months
Joining : immediately
Specific requirements : Candidates should have experiences in Aramco before.

For interested applicants, please send your resume to ciptacrew@ciptakaryain.com

PT. CIPTAKARYA INTISEMESTA
Jl. Raya Taman Margasatwa Kav. 2 No. 62
Jakarta Selatan 12540
Tel : 021 7800261